Σπουδές στο εξωτερικό

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια απόφαση πολύ σοβαρή, από κάθε άποψη. Πέρα από την αυτονόητη οικονομική επένδυση, αποτελούν μια καθοριστική επιλογή για την επαγγελματική πορεία και το μέλλον κάθε νέου ανθρώπου.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών, η διεθνής αναγνώριση, η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσεις ζώντας μακριά από τους γονείς και η άνεση στην χρήση της αγγλικής γλώσσας είναι μερικά από τα πολλά ευεργετήματα που θα αποκομίσεις από τις σπουδές σου σε αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια - ευεργετήματα που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι Έλληνες φοιτητές ζουν και σπουδάζουν στην Βρετανία. Άριστα οργανωμένα, με σύγχρονες βιβλιοθήκες, εργαστήρια και φοιτητικές εστίες, τα βρετανικά πανεπιστήμια είναι από τα πιο διάσημα στον κόσμο και αποτελούν σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των επιστημών. Χάρη στο εξαιρετικά υψηλό επίπεδο σπουδών, τα πτυχία τους είναι διεθνώς καταξιωμένα, με ισχυρό αντίκρισμα στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Το πρόσθετο πλεονέκτημα πως χάριν της Eυρωπαϊκής Ένωσης οι Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν με χαμηλά δίδακτρα, καθιστά τις σπουδές στη Bρετανία μια μοναδική ευκαιρία.

Στο Plakas Foundation Studies σεβόμαστε απόλυτα την ακαδημαϊκή επιλογή σου και στηρίζουμε την επένδυση της οικογένειάς σου από την πρώτη κιόλας στιγμή: την προετοιμασία. Με σωστές επιλογές και, κυρίως, σωστό προγραμματισμό, στο Plakas Foundation Studies σε βοηθάμε να πετύχεις τον κοινό μας στόχο:

"Σπουδές υψηλού επιπέδου στο αντικείμενο που επιθυμείς"

       

Καλέστε μας στο

(210) - 8250552

για μια προσωπική συνάντηση

Join our Newsletter


Enter your email to receive news and latest offers from Plakas Foundation Studies

Call me back


Δώστε μας ένα τηλέφωνο και ποια ώρα σας εξυπηρετεί και εμείς θα σας καλέσουμε

International Academic Programmes