Σεμινάρια AutoCAD

Στην εποχή μας, η διαρκής επιμόρφωση του φοιτητή, του εργαζόμενου, ή και του εταιρικού στελέχους, είναι μια αναγκαιότητα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και οι αλλεπάλληλες μεταβολές του επιχειρηματικού κλίματος, μας ώθησαν στην οργάνωση Ταχύρυθμων Σεμιναρίων για πολλούς σύγχρονους τομείς της αγοράς εργασίας.

Το Κέντρο Τεχνών Πλάκα με τη δυναμική του παρουσία στην
Εκπαίδευση τα τελευταία 42 χρόνια εξασφαλίζει:
  • Υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εργαστήρια και άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
  • Πεπειραμένους Καθηγητές με μεταδοτικότητα και μεγάλη διδακτική εμπειρία.
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα που εκσυγχρονίζονται συνεχώς
  • Οικονομία στον χρόνο αλλά και στο κόστος παρακολούθησης των Σεμιναρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης


AutoCAD 2D/3D :
Πρόκειται για το δημοφιλέστερο CAD πρόγραμμα. Δημιουργία, επεξεργασία, τεκμηρίωση, εκτύπωση 2D και 3D σχεδίων. Προηγμένα εργαλεία χειρισμού μεγάλων projects. Το 3D μέρος του προγράμματος, αναθεωρημένο πλήρως στις πρόσφατες εκδόσεις, παρέχει πλήθος πρωτογενών επιφανειών και στερεών καθώς και πλήθος τεχνικών για δημιουργία νέων. Ισχυρές τεχνικές solid modeling επιτρέπουν την «υλοποίηση» απειρίας 3D αντικειμένων. Οι σπουδαστές εξοικειώνονται και με τις σύγχρονες επαγγελματικές δυνατότητες φωτορεαλισμού (rendering) και animation της εφαρμογής.

AutoCAD Architecture :
Το AutoCAD Architecture συνδυάζει τη χρήση αρχιτεκτονικών αντικειμένων (AEC objects) με το σχεδιαστικό περιβάλλον του AutoCAD, σε ένα φιλικό στο χρήστη περιβάλλον αρχιτεκτονικής αναπαράστασης. Ο παραμετρικός ορισμός αρχιτεκτονικών στοιχείων συντελεί στην αύξηση της ταχύτητας παραγωγής των τεχνικών σχεδίων της μελέτης, με ταυτόχρονη παραγωγή του τρισδιάστατου μοντέλου του έργου. Η διερεύνηση της αρχιτεκτονικής ιδέας καθώς και η παρουσίαση του έργου μέσω φωτορεαλιστικών απεικονίσεων, γίνονται εύκολα και γρήγορα. Η διαχείριση της όλης πληροφορίας, σχεδιαστικής και μη, επιτρέπει την αυτόματη παραγωγή των 2D σχεδίων από το συνολικό μοντέλο και διασφαλίζει, σε κάθε φάση της μελέτης, τη συνέπεια όλων των δεδομένων μεταξύ τους.

3D Studio MAX :
Το 3D Studio MAX έχει ως αντικείμενο τον «φωτορεαλισμό», δηλαδή τη ρεαλιστική απόδοση ψηφιακών τρισδιάστατων θεμάτων με φυσική αναπαράσταση των υλικών και του φωτισμού. Η απόδοση γίνεται με στατικές απόψεις σε μορφή ψηφιακών εικόνων (raster images) ή με κίνηση (animation), σε μορφή αρχείου video. Η παραγωγή της τρισδιάστατης γεωμετρίας μπορεί να γίνει στο ίδιο το 3D Studio είτε να εισαχθεί από άλλο CAD πρόγραμμα. Το 3D Studio είναι προσανατολισμένο στη σύγχρονη τεχνολογία των «αντικειμένων»: η χρήση του βασίζεται στον έλεγχο των ιδιοτήτων γεωμετρικών ή νοητών οντοτήτων. Περιλαμβάνει editor γεωμετρίας, υλικών και κίνησης. Επίσης συνδυάζεται με προγράμματα-προσθήκες (add-ons) ειδικών λειτουργιών.

AutoCAD Customization – Visual LISP :
Διερευνώνται οι σημαντικές δυνατότητες προσαρμογής του προγράμματος στις απαιτήσεις του χρήστη, καθώς και προηγμένα και σχετικά άγνωστα χαρακτηριστικά του (Dynamic Blocks, Slide Libraries, Script Files κτλ.).Οι σπουδαστές εισάγονται επίσης στις θεμελιώδεις έννοιες και τεχνικές του προγραμματισμού και κυρίως στη γλώσσα προγραμματισμού Visual LISP. Η ισχυρή αυτή «διάλεκτος» της LISP, σύγχρονη αντικειμενοστρεφής εκδοχή της παλαιάς AutoLISP, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην εσωτερική ιεραρχία των αντικειμένων του AutoCAD (σχεδιαστικές οντότητες, Blocks, Layers, Styles κτλ.). Μέσα από ένα δικό της φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, παρέχει τη δυνατότητα ανάπτυξης περισσότερο ή λιγότερο φιλόδοξων προγραμμάτων, τα οποία λειτουργούν ως νέες εντολές του AutoCAD.

Καλέστε μας στο

(210) - 8250552

για μια προσωπική συνάντηση

Join our Newsletter


Enter your email to receive news and latest offers from Plakas Foundation Studies

Call me back


Δώστε μας ένα τηλέφωνο και ποια ώρα σας εξυπηρετεί και εμείς θα σας καλέσουμε

International Academic Programmes